112secure-U Advanced SOC

Bij Advanced Security monitoring implementeren, monitoren, analyseren, rapporteren en adviseren wij op basis van de meldingen die voortkomen vanuit van de EDR, EPP, Honeypot en Network Analyzer aangesloten op onze SIEM. Advanced biedt daarnaast standaard meer detectiemiddelen dan Basic waardoor we uw gehele netwerk nagenoeg 100% inzichtelijk hebben. Hiernaast is het mogelijk om al uw (bestaande) extra detectiemiddelen toe te voegen aan het Advanced monitoring pakket, mits deze verbinding kunnen maken met SIEM. Tot slot kunnen er op maat user cases aangemaakt worden op basis van bijvoorbeeld incidenthistorie.

Wij geven gericht advies op basis van uw wensen en eisen voorafgaand in een scopegesprek. Met onze advanced security monitoren wij uw Endpoints (Clients en Servers) en bieden wij ook detectie op netwerkverkeer aan middels de Network Analyzer. Daarbij blijven wij buiten uw bestaande productie en/of test netwerk en is de detectie van de Netwerk Analyzer uitgesloten. Een ander, maar  niet onbelangrijk detectiemiddel is de Honeypot. Deze brengt ons op de hoogte zodra er een actie op uw netwerk heeft plaatsgevonden, waarvan wij 100% zeker zijn dat dit niet heeft mogen gebeuren.

Wij detecteren en rapporteren aan u wanneer de SIEM, Netwerk analyzer en/of Honeypot meldingen buiten het ‘normale te verwachten’ gebruik valt en gaan samen met u kijken hoe en waarom dit heeft kunnen gebeuren. Indien er een incident heeft plaatsgevonden zal er snel contact met u worden opgenomen worden om de volgende stappen te kunnen bepalen. Met de Advanced monitoring capaciteiten die wij u aanbieden kunt u met een gerust hart slapen. Wij bewaken uw infrastructuur 24/7 met meerdere professionals die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

  
  
Opbellen
E-mail
Info