Next Generation Security Operations Center-a-a-Service

We worden regelmatig opgeschrikt door internationale cyberaanvallen. Hackers stelen vertrouwelijke informatie en ransomware legt bedrijven, ziekenhuizen en overheden plat. Omdat computersystemen van bedrijven steeds vaker verbonden zijn met het internet en ook voor interne processen afhankelijk zijn van Informatie Communicatie Technologie (ICT), zijn ze niet alleen kwetsbaarder voor aanvallen, maar is de impact van dergelijke aanvallen ook groter. Orders kunnen niet worden verwerkt, documenten kunnen niet worden ingezien, (productie)processen worden onderbroken en klantgegevens worden openbaar gemaakt met het risico op hoge wettelijke boetes en imagoschade.

Er is geen 100% beveiliging, er zijn zero-days (lek in software die nog onbekend is bij de softwareontwikkelaar), problemen zoals log4j of andere kwetsbaarheden die soms al jaren in een systeem zitten. Het is daarom belangrijk om direct op de hoogte te zijn als er een incident, afwijking of inbraak plaatsvindt. 

Het landschap van cyberdreigingen verandert snel. Om een beveiligingsincident te voorkomen of te onderdrukken, is het van belang dat deze meldingen worden gemonitord en geanalyseerd. Het is van groot belang dat er zo snel mogelijk wordt
gereageerd op de beveiligingsincidenten waardoor de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Wij, als u Managed Security Service Provider verzorgen en ontzorgen u op het gebied van implementatie, monitoring, analyse, en bieden overzichtelijke
rapportages en advies.

Wij nemen de dagelijkse verdediging van uw IT-infrastructuur voor onze rekening door gebruik te maken van cyberbeveiligingstechnologieën via beheerde beveiligingsdiensten. Deze worden 24/7 vanuit ons Security Operations Center gemonitord door onze gecertificeerde security specialisten.

De voordelen van Managed Security Monitoring | SOC/SIEM zijn:

⬣ Kwaliteit: ISO 27001 | ISO 9001 | CCV Pentest Keurmerk;
⬣ Uw IT-infrastructuur wordt doorlopend gemonitord op dreigingen,
    kwetsbaarheden en cyberaanvallen;
⬣ Wij alarmeren uw organisatie en adviseren over het treffen van
    tegenmaatregelen;
⬣ Uw organisatie heeft op elk moment inzicht in haar aanvalsoppervlak /
    het dreigingslandschap waardoor er sneller kan worden geanticipeerd;
⬣ Schaalbaar en geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen; 
⬣ Snelle onboarding door slimme vendor koppelingen, 
onboarden vanaf 1 FTE;
⬣ Monitor afspraken & SLA vastgelegd in een overeenkomst;
⬣ Klantdata verlaat nooit de omgeving van de klant

Problematiek van Monitoren, Loggen & Responce:

Ben jij niet teveel tijd kwijt met al je onderzoek, onderhouden, patchen/updaten, welke losse koppelingen, hoeveel endpoint-assets heb je en hoeveel dashboards beheer jij ondertussen.

Toegevoegde waarde van onze SOC/SIEM-a-a-S is dat naast inzicht in beveiligingsrisico’s(wat nu ontbreekt) wij ook koppelingen kunnen maken met bijvoorbeeld SAAS oplossingen, dit kunnen we omdat we een dev team hebben die connectoren kan bouwen.

Wat als we bv kijken naar legacy software als in verouderde software of interne portalen waar bv helemaal geen dashboard van is, enig idee wat hier gebeurd of gaande is, issues zijn.

Is het niet handig om maar 1 dashboard te hebben en een Cybersecurityclub die dit voor je regelt; 


Opbellen
E-mail
Info