Pen Testen (Red & Blue Teaming)

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe veilig uw bedrijfsdata eigenlijk is? Weet u zeker dat hackers of andere ongenode gasten geen toegang hebben tot uw IT-omgeving, vol met persoonlijke gegevens, essentiële bestanden en andere gevoelige bedrijfsinformatie? Er is een manier om daar achter te komen; een grondig beveiligingsonderzoek door 12Secure-U ®. Onze missie is het op een slimme en innovatieve manier detecteren, rapporteren en analyseren van mogelijke beveiligingslekken, kwetsbaarheden of configuratiefouten.

12Secure-U biedt diensten aan die inspelen op de toenemende behoefte van bedrijven; van groot tot klein om de beveiliging van hun bedrijfsnetwerk te laten onderzoeken. Wij zijn actief in verschillende sectoren zoals de publieke sector, non-profit organisaties, financiële dienstverlening, zorgsector en industrie.  

Als security specialist weet 12secure-u als geen ander hoe belangrijk het is om het informatiebeleid op het hoogste niveau te houden. Door de complexiteit, snelle ontwikkelingen op privacy, wetgeving en security en door het aantal, snel van aard veranderende bedreigingen; nemen de risico’s alleen maar toe.  


De rode draad van het verhaal is dat wij u helpen een nieuw, beter Informatiebeveiligingsbeleid te ontwikkelen dat de organisatie steunt in de bescherming van haar kostbaarste bezit, zoals confidentiële persoonsgegevens of intellectueel eigendom.

Het uitvoeren van een Pentest heeft onder andere de volgende voordelen: 

● Wees hackers een stap voor 
● Beheers de risico's 
● Behoud controle op de infrastructuur 
● Bevorderen van compliance (AVG, ISO 27001, PCI-DSS etc) 
● Proactief beveiligen (Offensive Security)

  

Opbellen
E-mail
Info