Vulnerability Management-a-a-S

Als security specialisten weten 12Secure-U & Partners als geen ander hoe belangrijk het is om security op het hoogste niveau te houden. Door de complexiteit, snelle ontwikkelingen op security gebied en het aantal, snel van aard veranderende bedreigingen; nemen de risico’s alleen maar toe. 

Virtualisatie, mobility, cloud, datacenter, diensten, outsourcing, consolidatie, centralisatie van IT solutions, authenticatie voor cloud applicaties. Zo maar enkele zaken waar uw dagelijks mee in aanraking komt. 

Deze processen stellen vaak nieuwe eisen aan de inrichting van netwerk- en security infrastructuur. 

Door gebruik te maken van Vulnerability Management worden de kwetsbaarheden van uw netwerk inzichtelijk gemaakt. Als dit consequent en planmatig gebeurt, kan schade door misbruik en/of “niet juist” gebruik tot een minimum worden beperkt.

Het eerste Cyber Exposure Platform ter wereld

Vanuit 12Secure-U & Partners werken we samen met Tenable aan onze Vulnerability Management oplossingen. Tenable, als maker van Nessus heeft jarenlang diepgaande kennis opgebouwd van assets, netwerken en kwetsbaarheden. De Tenable producten vormen de basis voor onze Managed Services rondom vulnerability management.

Uiteraard is het ook mogelijk reeds bestaande implementaties van Vulnerability Management binnen uw organisatie aan te sluiten op ons platform. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten als Qualys of Rapid 7.

Wij leveren een werkende vulnerability assessment en management omgeving op die aansluit op de processen, procedures en technische componenten binnen uw organisatie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de analyse van kwetsbaarheden en hier ondersteuning op leveren. Deze dienst kunnen wij bieden als “Managed Service”, maar ook met de mogelijkheid dat de klant zelf het management op zich neemt. 12Secure-U & Partners zorgen voor implementatie en ondersteuning.

Opbellen
E-mail
Info