Waarom een SSL Certificaat @ 12secure-U

U zoekt een leverancier van SSL certificaten die snel werkt, helder rapporteert en bereikbaar is voor uw vragen. Eentje die u het grootste werk uit handen neemt en tijdig informeert wanneer en certificaat verloopt. 12secure-U snapt die behoefte en komt daaraan tegemoet. 

Jarenlange ervaring in de SSL markt

12secure-U heeft ruime ervaring in de SSL markt. Hierdoor is er binnen ons bedrijf veel kennis op dit gebied en zijn de connecties met de grote CA’s zeer goed. We zijn voor Digicert één van de enkele Elite Platinum Partners en Preferred Partner van GlobalSign. Hierdoor hebben we korte lijnen bij de totstandkoming van validatie en uitgiftes, ontwikkelen we in samenwerking met grote CA’s als Digicert en Globalsign nieuwe producten en kunnen we tegen zeer gunstige tarieven leveren.

Verschillende merken

Wij bieden verschillende merken, types en prijsklassen aan. Zo kunt u een optimale mix maken voor uw organisatie of infrastructuur. Neem eventueel met één van onze specialisten uw omgeving door. Heeft u een ontwikkel-, test-, acceptatie- en ontwikkelingsomgeving, beheert u honderden websites met verschillende doelen of heeft u één website met 50 verschillende extensies, laat ons u helpen in uw keuze!

Award winning portal

Ons beheer portal voor SSL Certificaten heeft bij de lancering in 2019 de Internationale Innovatie Award gewonnen. Deze prijs wordt toegekend door Digicert. In de portal beheert u SSL certificaten en ook aanvragen, heruitgiftes, monitoring, reminders, contactpersonen, locaties, 2FA etc. Ook staat er een helder overzicht van de bestellingen, offertes, pdfj’es, facturen etc.

Kwaliteitsgarantie

We streven altijd naar een ideale oplossing voor onze klanten. Mocht u een verkeerd SSL certificaat gekozen hebben of een verkeerde naam domeinnaam hebben ingevoerd, geen probleem. U krijgt bij ons altijd binnen 30 dagen na aankoop uw geld weer terug.

SSL reminders

Via ons dashboard ontvangt u reminders ruim vóór het verlopen van SSL certificaten zodat ze nooit zomaar komen te vervallen. Reminders zijn per certificaat op maat af te stellen (aantal keer, dagen vooraf, ontvangers).
Herinneringen voor dit product worden 30, 20, 10 en 1 dag(en) voor de verloopdatum verstuurd naar het e-mail adres van de persoon die de bestelling geplaatst heeft. Het is mogelijk om zelf herinneringen of personen toe te voegen ayes.

Notities

Bij ieder SSL Certificaat zijn notities te plaatsen. Dit maakt het beheer van de SSL certificaten makkelijker. Deze optie wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld het achterlaten van notities voor collega’s, het noteren van projectnummers, PO’s servers, migraties etc.

Externe SSL Certificaten

Wilt u een totaaloverzicht van alle SSL Certificaten, ook van certificaten die u (nog) niet bij ons besteld heeft? Dat kan eenvoudig met deze functie. Geef een website op of importeer via het SSL certificaat in het SSL overzicht en deze draaien dan direct mee in de controles zoals bijvoorbeeld reminders wanneer het SSL certificaat verloopt.

Ondersteuning

Ons dedicated SSL team helpt bij vraagstukken, technische problemen of uitgiften/validaties. Heeft u hulp nodig om een keuze te maken welk product het beste geschikt is, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies, ons team helpt u graag. Telefonisch bereikbaar. Reactie binnen 15 minuten.

Validation Team

Wij beschikken over een eigen validatieteam zodat uw orders direct bij aanvraag door ons gevalideerd zijn. Mocht er iets niets kloppen dan nemen wij contact met u op, dit scheelt u kostbare tijd.

Eenmalig valideren

Voor ieder SSL certificaat waar bedrijfsinformatie in geplaatst wordt, voeren wij een controle uit. Heeft u meerdere SSL certificaten voor één domeinnaam dan kan dit aardig wat tijd in beslag nemen. Wij maken voor deze domeinnamen een profiel aan zodat u éénmalig gevalideerd wordt en daarna een jaar lang SSL Certificaten kan aanvragen. OV en EV certificaten worden daarna vliegensvlug uitgegeven.

Tools

Is uw SSL certificaat goed geïnstalleerd? Soms lijkt dit wel het geval maar ontbreekt er een intermediate. Uw computer herkent deze echter wel en u ziet de fout niet. Check daarom na de installatie altijd uw SSL installatie met onze eigen SSL checker.

Kortingen & Accountmanager

Heeft u meer dan 10 SSL Certificaten onder beheer, dan krijgt u een eigen accountmanager toegewezen. Uw accountmanager voorziet u van persoonlijk advies. Met hem of haar kunt u zien in welke kortingsstaffel u staat zodat uw naast de voordelen van SSL certificaat beheer bij ons ook een inkoopvoordeel heeft.

We beschikken over een Application Programming Interface zodat u functies kunt automatiseren. Bent u een hostingprovider die automatisch SSL certificaten wil aanvragen en valideren? Bent u een uitgever van CMS software of andere platformen die een SSL verbinding nodig heeft? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 055-5218119/06 28149477

Trainingsprogramma

Wilt u uw team beter informeren over het aanvragen van SSL certificaten of over het beheer en validatieproces? Wij hebben voor onze grotere klanten een apart trainingsprogramma en het is mogelijk om op verzoek op uw kantoor een training te geven.

Ons label

Wij beschikken als één van weinige SSL aanbieders over een eigen Intermediate Root onder het Digicert Root. Door het eigen beheer kunnen we de SSL certificaten snel uitgeven, altijd een concurrerende prijs bieden en sommige producten zijn speciaal gemaakt naar de wensen van ons en die van onze klanten zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Uiteraard bieden we meer PKI oplossingen zoals PDF en Software Signings. 

Opbellen
E-mail
Info