Dit kan 12secure-u ook voor uw organisatie betekenen:

Leveren van Security Experts

Als bedrijf beschikt u vaak over veel persoonsgegevens; er wordt data gekoppeld en geïntegreerd; big data, business intelligence, Cloud Solutions, Mobiele apparaten, etc. zijn allemaal thema’s waar steeds meer organisaties mee bezig zijn. 

Op het moment dat hierbij persoonsgegevens worden gebruikt is het van belang om te voldoen aan de wet. De Data Protection Officer (DPO), ook wel Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) genoemd, bewaakt dit en signaleert tijdig problemen en (mogelijke) knelpunten. Daarnaast denkt hij ook mee met de organisatie om het gebruik van persoonsgegevens zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. 

Bent u op zoek naar een Security Officer, coördinator informatiebeveiliging, information security officer, een Security Expert of een IT-Security consultant met kennis op het gebied van de informatiebeveiliging en de bekende methodieken en kaders zoals; NEN 7510, ISO 9001, ISO 20000, ISO 22301, ISO 27001, ISAE3000 of 3402; ook dan bent u bij 12secure-u aan het juiste adres.    

Of u bent op zoek naar een Privacy Expert met verstand van de nieuwe EU Privacy verordening, regelgeving Meldplicht, een Data Protection Officer of een IT-Security consultant met kennis op het gebied van de Wet bescherming Persoonsgegevens?


12secure-u is expert op het gebied van huidige en aankomende privacywetgeving. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit vlak en hebben jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van privacy beleid, beveiligingsrichtlijnen, kaders en normen.

Opbellen
E-mail
Info