Wordt CISSP

De 6-daagse CISSP (Certified Information Systems Security Professional)-training bevat praktische, gedegen, inhoudelijke informatie voor Security Professionals en een ieder die zich bezig houdt met Informatiebeveiliging.

Tijdens het volgen van de CISSP-opleiding, die door een bevoegd docent wordt gegeven, ontvangt u goed uitgelegd de informatie over de acht CISSP-domeinen en ontwikkeld u de mogelijkheid om deze in de praktijk toe te passen.

Dit zijn de domeinen: Security and Risk Management, Asset Security, Security Engineering, Communications and Network Security, Identity and Access Management Domein, Security Assessment and Testing, Security Operations en Software Development Security. De trainingsduur is 6 dagen (5 dagen regulier en 1 dag examentraining). Er gelden geen specifieke toelatingseisen om deel te kunnen nemen aan deze training. Na de training kunt u optioneel deelnemen aan het (Engelstalige) CISSP-examen dat online plaatsvindt.

De CISSP-training wordt meestal verspreid gegeven op vrijdagen en verwachten we eind van dit jaar (september/oktober) weer te geven. De kosten voor de training zijn inclusief een trainingsboek, docent, lunch, etc. Dit bedrag is per deelnemer, exclusief btw en het optionele examen.

De CISSP training van 12secure-u

De trainers van 12secure-u zijn zeer ervaren en praktische trainers. Ze voeren in hun dagelijks leven naast het geven van trainingen werkzaamheden uit op het gebied van Informatiebeveiliging, IT-audits uit of zijn werkzaam in IT Security of Privacy projecten bij alle soorten organisaties, zoals profit, non-profit en overheidsorganisaties.

Vanuit de filosofie ‘Voor de praktijk, door de praktijk’ verzorgen we al diverse jaren trainingen en coaching trajecten op diverse vakgebieden, altijd gerelateerd aan IT Security, Privacy en Auditing.

Door de combinatie van trainer/projectmanager/auditor hebben we vaak niet alleen een diepgaande, maar ook een brede kennis en ervaring in het vakgebied. Hierdoor kunnen we de trainingen op een prettige manier geven met relevante kennis uit de huidige markt opgedane ervaring. Dit leidt weer tot een praktische en onderhoudende manier van cursus geven, die vaak gelijk toepasbaar is voor de deelnemers in hun eigen werkomgeving.

Locatie, kosten en maatwerk

De standaard trainingen wordt diverse keren per jaar gegeven en kost € 1.950,- per deelnemer incl. een trainingsboek en exclusief het examen.

Anders dan bij sommige andere aanbieders, zijn wij heel duidelijk over de prijs die wij hanteren voor de training en wat er is inbegrepen. Bij de reguliere training is de prijs die wij hanteren inclusief inschrijf- en administratiekosten, lunches, koffie, thee en locatiekosten. Er komen dus geen onverwachte kosten bij.

Meer informatie over deze opleiding of wilt u deze training met meerdere collega’s volgen? We bieden onze maatwerkopleidingen zowel in-company als op een buitenlocatie aan. We kunnen de training ook op maat toesnijden als dit voor uw organisatie en medewerkers beter van toepassing is. De kosten liggen dan uiteraard aan het aantal deelnemers en de locatie.

Opbellen
E-mail
Info