IT Security & Privacy trainingen

Onze organisatie is expert op het gebied van huidige en aankomende privacywetgeving en IT-Security maatregelen.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden en hebben jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van privacy beleid, beveiligingsrichtlijnen, bewerkers-overeenkomsten, Privacy Impact Assessments (PIA’s), Privacy Enhanced Technologies (PET), privacy by design en privacy bij default.

We kunnen uw organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van een PIA of deze voor u uitvoeren. Hiermee biedt u uw organisatie een instrument om privacy risico’s in een vroeg stadium op een gestructureerde en heldere manier in beeld te kunnen brengen.

12secure-u levert naast hooggekwalificeerde consultants met ruime ervaring in het Privacy domein ook Privacy Officers met expertise en ervaring op het gebied van gegevensbescherming. Privacy Officers kunnen in-house bij u werkzaam zijn, maar ook extern. Als u zelf een Privacy Officer heeft kan 12secure-u deze ondersteunen en voorzien van specialistisch en hoogwaardig privacy advies. Ten slotte levert 12secure-u kant en klare oplossingen voor privacy compliance.

Door de steeds verdergaande automatisering van de bedrijfsprocessen wordt de beveiliging en betrouwbaarheid van de IT systemen steeds relevanter. Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de informatievoorziening kan een IT-audit (ook wel genoemd EDP-audit) worden uitgevoerd.

12secure-u consultants/trainers zijn vaak geregistreerde IT-auditor (RE) en zeer ervaren en praktische projectmanagers. Ze voeren in hun dagelijks leven IT-audits uit of zijn werkzaam in IT Security, Privacy- of Keteninformatisering-projecten en combinaties van die werkvelden bij alle soorten organisaties, zoals profit, non-profit en overheidsorganisaties en delen die kennis graag.

12secure-u geeft diverse IT-audit trainingen toegespitst op verschillende werkgebieden:

  • IT-audit Essentials
  • IT-audit Essentials voor archiefinspecteurs
  • IT-audit van General IT Controls
  • IT-auditing bij gemeenten
Opbellen
E-mail
Info