Waarom 12secure-u

Pentesten, ISO & NEN Implementatie & Certificatie, ISAE 3402, ISAE3000SOC, TPM, Audits & Assessments inzake Informatiebeveiliging; 12secure-u is de organisatie die met u mee denkt als we kijken naar de ICT activiteiten binnen uw organisatie. 

Een voortdurend veranderende maatschappij met alles wat dit met zich mee brengt, nieuwe technologieën, ontwikkelingen op gebied van cybercrime en de veranderende wet- en regelgeving;     

Wilt u flexibel blijven met uw personeel of iemand tijdelijk in huis hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de ICT-omgeving en deze kennis kan overbrengen in uw organisatie? 12secure-u beschikt over interim IT-professionals die deze connectie tot stand kunnen brengen. Zij hebben op dit gebied een bewezen staat van dienst en hebben in diverse functies, binnen diverse organisaties en branches goede kennis hebben opgedaan en goed IT advies kunnen geven. IT-, Security en Privacy Professionals, die op ieder moment over de actuele kennis en vaardigheden beschikken die u nodig heeft.

Investeren in de kennis en kunde van uw personeel is de voorsprong ontwikkelen van een bedrijf. 12secure-u biedt opleidingen en trainingen met daarin opgenomen de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder meer IT-auditing, Privacy en Security, IT-contracten, IT-inrichting en de effectiviteit en efficiency van de ICT. Ook zaken zoals social media, email, prive gebruik zakelijk device worden belicht.

Goed advies, betaalbaar, kernachtig, op een prettige manier, met kennis van zaken en pragmatisch. Daar staan wij voor!

Opbellen
E-mail
Info