ISO Certificatie Partners

U wilt graag weten of de ISO implementatie goed is uitgevoerd en wil dit middels een RvA Certificaat aan kunnen tonen bij de klanten, relaties en bedrijven waarmee u samenwerkt.

Met een certificering van de door de RvA geaccrediteerde ISO partners tonen organisaties objectief aan dat zij voldoen aan de internationale standaard voor Informatiebeveiliging, Kwaliteit Management, Business Assurance, Product Testing, Process & Industriële Safety, en andere; dit is een belangrijk signaal naar de markt en veelal een eis bij aanbestedingen of in de Keten.

Onze Partners helpen uw organisatie graag bij het realiseren van uw certificering en zijn in Nederland dé experts op het gebied van ISO Normeringen. Het beoordelen van uw Managementsysteem voor Informatiebeveiliging, Kwaliteit, Arbo is onze Core business. We hebben een eigen team van auditoren en werken niet met freelancers, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Zij auditen op een manier waarbij úw organisatie leidend is, niet de norm. Ze kijken goed naar de context van uw organisatie en gebruiken de norm-eisen en gaan tijdens de audit met u hierover in gesprek. Afhankelijk van uw context en risico’s beoordelen ze of dit in lijn is met de norm-eisen. En dit doen ze bij veel verschillende organisaties; IT, Marketing, Zorg, Overheid, Energie en Telecom en Defensie onderdelen.

Zij auditen en certificeren tegen de veel voorkomende normen ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001, BIO, ISO 27017/ISO 27018 en de nieuwe ISO27701 – privacy, maar ook de ISO 14001, ISO 13485, ISO 20000.

Partners zijn ook lid van Cyberveilig Nederland en dragen daarmee actief bij aan een veiligere digitale wereld. 

Opbellen
E-mail
Info