Multilateraal Implementatie Platform

Allereerst hebben we SharePoint en Confluence Importers waarmee je het gedane werk en structuur nooit verloren laat gaan maar 1 op 1 kan importeren naar de Cloud Based omgeving.

Daarnaast is een groot verschil dat dit een Fluid Based platform is wat er voor zorgt dat het op elk device beschikbaar is:

  1. Mobiel
  2. Tablet
  3. Laptop/Computer  

Ook maakt het niet uit waarop deze apparaten draaien:

  1. Apple
  2. Windows
  3. Android
  4. Het werkt overal op.

Ook qua browser maakt het niks uit omdat het ook daarmee prima communiceert en werkt. 

Een ander aspect is dat je naast het digitaliseren van je handboek ook graag wilt dat je formulierenstroom hierop in te vullen is en mogelijk nog belangrijker; dat je herinneringen krijgt vooraf en achteraf als er iets moet gebeuren of afgehandeld had moeten zijn.

Kortom een simpele notificatie en-of mail zit in de workflows opgenomen waarmee je en de herinnering hebt maar ook direct de link hebt naar waar je wat moet gaan doen. Denk hierbij aan een keuringsformulier o.i.d.

Hiermee hoeft de KAM coördinator niet druk te zijn met het inregelen. Ook de medewerker hoeft niet meer te zoeken naar de juiste info e.d. omdat dit door de geautomatiseerde workflows wordt afgewikkeld. 

Hiermee wordt het praktisch operationeel krijgen van je PCDA cycles een koud kunstje. Ook zorgen dan de ingevulde formulieren voor data waar mee je weer je eigen grafieken kan maken waarop je weer constructieve gesprekken met elkaar kunt hebben om te zien of afspraken beter worden nagekomen. 

Het is goed te weten dat er al van diverse normen templates voorhanden zijn. Denk hierbij aan o.a.: ISO27001, ISO9001, ISO14001, AVG en VCA.

Onze krachtige tools; zoals de Handboek Editor (norm editor) en de Formulieren Editor maken dat je alles kan bouwen en maken zo als je zelf wenst en waarbij je met de workflows alle benodigde stappen en taken uit kunt laten voeren.

Opbellen
E-mail
Info