Wie is 12Secure-U ® 

12Secure-U ® is een professionele speler in de IT Security, met jarenlange ervaring op het gebied van cybercrime, security audits en netwerkbeveiliging. Verder zijn wij samen met experts met betrekking tot Data Protection, Privacy, en Informatiebeveiliging. Vanuit die specialisaties adviseren wij bedrijven over de kwaliteit van hun ICT en zorgen wij voor een passend beleid. 

Virtualisatie, mobility, cloud, datacenter, diensten, outsourcing, consolidatie, centralisatie van IT solutions, authenticatie voor cloud applicaties. Zo maar enkele zaken waar uw dagelijks mee in aanraking komt.  Ook stellen deze processen vaak nieuwe eisen aan de inrichting van netwerk- en security infrastructuur; onder andere rekening houdend  met de AVG, Informatiebeveiliging en Keten.

Mede daarom zijn veel bedrijven genoodzaakt over te gaan tot een ISO, ISAE, SOC normering of misschien een TPM-verklaring. Dit zijn trajecten waar vaak erg tegenop wordt gezien; maar het is wel een goede mogelijkheid om aan uw klanten en relaties laten zien dat u continu werkt aan kwaliteit, verantwoordelijkheden, verbetering van processen, producten, diensten en mensen.

Met 12secure-u heeft u de partner gevonden met jarenlange ervaring in het opzetten van verschillende normen, kaders, beleid, optimalisatie processen, beveiliging van omgevingen; geschikt voor alle organisaties, groot of klein en in alle markt segmenten, commercieel, overheden, non-profit organisaties etc.

Onze professionele IT-auditors, projectleiders en consultants kunnen zich snel in uw bedrijfsprocessen inleven en kunnen u daardoor in een kort tijdsbestek deskundig bijstaan. Daarmee biedt 12secure-u de instrumenten voor het optimaliseren van de beveiliging en prestaties van uw organisatie.

 

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail
Info